Samen Zingen

Koor business

 

 

Bedrijfskoor

 

 

Het is inmiddels ruimschoots wetenschappelijk bewezen dat samen zingen met collega's heel goed werkt voor het welzijn en ontstressen van de medewerkers. Meer energie, een beter humeur en zin om écht samen te werken zijn de resultaten van een uurtje met elkaar zingen per week. Marlous Luiten heeft nog plek voor maximaal 2 bedrijfskoren. 

Deze wekelijkse activiteit is uitstekend in te passen in een duurzaam inzetbaarheids-traject of het vitaliteitsbeleid. Het heeft een positief effect op de groepsdynamiek. Degene binnen uw team die altijd vooraan staan zingen nu ook af en toe de tweede stem en degene die liever onzichtbaarzijn kunnen zich niet langer verschuilen. Niet praten over samenwerken maar direct zelf aan de slag met hoe het beter kan.

 

Op speciale momente binnen uw bedrijf kunnen er speciale nummers ingestudeerd of zelfs geschreven worden. 

 

 

Prijs € 250,- afhankelijk van de grootte van de groep en lokatie.

Meer mogelijkheden

Koortraject


In een serie van vijf lessen tijdens de lunchpauze leren de deelnemers de beginselen van een succesvol koor. Deelnemers kunnen een team binnen uw bedrijf zijn maar ook uit diverse teams mensen die zich aanmelden voor deze activiteit. In dit traject gaan we naast de vier pijlers ook bezig met de individuele rol binnen het groepsproces. Het traject wordt afgesloten met een lunchconcert voor collega's en/of genodigenden. Er worden meerdere nummers aangeleerd en deze kunnen ze thuis ook oefenen met de app Rehearse.

Koorworkshop

 

Wilt u de heilzame werking van collega's met elkaar laten zingen uitproberen? In een workshop van minimaal een uur leren uw medewerkers de beginselen van succesvol samenwerken. Een uur zingen doet wat met je hersenen en met  je lijf. Tijdens een heidag, vlak voor een brainstormsessie zijn uitstekende momenten om samen te zingen. Iedereen zal gegarandeerd in de 'wij-stand' uit deze workshop komen. Marlous heeft de groep gegarandeerd binnen een half uurtje zuiver driestemmig aan het zingen.