Samen Zingen

 

teambuildingworkshop samen zingen


Tijdens een hei-dag, teambuildingsessies of als re-energizer voor jouw team: een sessie van een uur waarin je de ultieme samenwerking gaat ervaren: samen zingen als een koor. Marlous heeft als dirigent en workshopleider ruime ervaring om de kracht van het team in de spotlight te zetten en de verbeterpunten boven water te krijgen. Niet door de zweep er over te halen maar door echt goed samen te werken. In harmonie zijn met elkaar, gelijk timen en elkaars talenten erkennen. 


Groepen vanaf 9 tot 90 personen.


Een uur zingen doet bovendien wat met je hersenen. De lijnen die gelegd kunnen worden van deze kunstvorm naar het functioneren als team zijn verbluffend en ook heel praktisch toepasbaar. Art-based learning pur sang. 


Prijs: vanaf € 450,-
Meer mogelijkheden

Koortraject


In een serie van vijf lessen tijdens de lunchpauze leren de deelnemers de beginselen van een succesvol koor. Deelnemers kunnen een team binnen uw bedrijf zijn maar ook uit diverse teams mensen die zich aanmelden voor deze activiteit. In dit traject gaan we naast de vier pijlers ook bezig met de individuele rol binnen het groepsproces. Het traject wordt afgesloten met een lunchconcert voor collega's en/of genodigenden. Er worden meerdere nummers aangeleerd en deze kunnen ze thuis ook oefenen met de app Rehearse.

Prijs vanaf € 1750,-.

P


Bedrijfskoor

 

Iedere week een uur zingen in de lunchtijd voor wie dat wil. Een bedrijfskoor is een perfecte manier om werknemers iets extra's te bieden waar ze bovendien veel van leren. Minimale lengte 10 weken. 


Tijdens speciale gelegenheden kan het bedrijfskoor bovendien ook optreden. De deelnemers krijgen toegang tot de Rehearse app


Marlous heeft momenteel plek voor 1 bedrijfskoor


Prijs vanaf € 250,- per sessie.